Nieuwe asfaltlaag voor zes Affligemse wegen

Het gemeentebestuur van Affligem maakt 83.214 euro vrij om een aantal asfaltwegen op haar grondgebied te herstellen. De gemeenteraad zette hiervoor dinsdag het licht op groen. Het gaat om onderhoud en herstellingswerken van volgende wegen:

  • Heuvel – volledig;
  • Oudebaan – vanaf kruispunt met Fosselstraat tot voorbij nr. 35;
  • Kaaistraat – vanaf Spoorweglaan tot Mollenhoekstraat ;
  • Daalstraat – vanaf Calloystraat tot nr. 136-138 ;
  • Hof Terelst – vanaf net vóór Langeweg 2 tot Balleistraat ;
  • Assestraat – van voetpad in klinkers (voetpad niet bij) tot boven en de Molleweg – voetweg van 1,60 m.

‘Een aantal wegen liggen er heel slecht bij en moeten dringen hersteld worden. In de werken zit het afschrapen en herasfalteren. De werken worden uitgevoerd begin 2014.  De kosten van de werken worden geraamd op 83.214 euro, btw inbegrepen’.