ToneelTijlTernat pakt uit met komedie Kassa Kassa

Regisseur Guido Degrieck heeft met Kassa Kassa opnieuw een dijenkletser uit zijn mouw geschud. De acteurs van ToneelTijlTernat zijn er klaar voor om het toneelstuk eind november en begin december op te voeren in CC De Ploter. “In Kassa Kassa maken we kennis met Marcel”, klinkt het. “Die werd twee jaar geleden ontslagen, maar zijn vrouw Linda weet nog altijd van niets. Hij heeft namelijk een briljant plan bedacht om meer geld in het laatje te krijgen. Toen een van zijn huurders emigreerde, bleef diens uitkering namelijk binnenkomen op zijn oude adres. Voor Marcel dus de ideale bijverdienste en dan hoefde Linda niet te weten dat hij niet meer aan het werk was. Maar er zijn natuurlijk wel wat valkuilen als alle verhalen van die fictieve huurders moeten blijven kloppen wanneer er een inspecteur van sociale zaken voor de deur staat. Een hoop verwikkelingen, misverstanden en hilarische persoonsverwisselingen zijn het gevolg.”

De voorstellingen vinden plaats op 25 en 26 november en op 2 en 3 december, telkens om 20 uur in CC De Ploter. Tickets kosten 12 euro en zijn verkrijgbaar aan de balie van het Cultureel Centrum of via de website ccdeploter.be. Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van ToneelTijlTernat.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland