Sandra De Nil (CD&V-Volks) zal haar schepenambt niet opnemen.

Raadslid Sandra De Ni uit Ternat zal haar schepenambt niet opnemen in 2023. Sandra wil met de coronacrisis haar volle aandacht geven aan het heropstarten van haar binnenspeeltuin ‘Josan’ en de nieuwe taverne. Omdat Sandra nooit dingen half wil doen, heeft zij na lang beraad deze voor haar emotioneel moeilijke beslissing genomen. Sanra wenst dan ook te benadrukken dat dit voor de volle 100% haar eigen beslissing is. Sandra stelde voor om haar plaats te laten innemen door Gunter Desmet, die dus na een onderbreking van één jaar in 2022 vanaf 2023 zijn schepenambt verder zal kunnen zetten. Dit voorstel werd deze week unaniem goedgekeurd door CD&V en Volks-fractie en het partijbestuur.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland