Op zoek naar kabouters in Lijsterbespark

In de lagere school Ter Dreef werkten alle leerlingen de week voor de paaspauze aan het project “Jij kun(s)t het!”. De vijfdeklassers maakten een kabouterzoektocht in en rond de school en het Lijsterbespark. Tijdens deze tocht kan men op 17 plaatsen de kabouters aan het werk zien. De tocht start en eindigt in de dreef en loopt door het Lijsterbespark. 

De tocht is zo’n 1 km lang en duurt een uurtje als je alle filmpjes wil bekijken (door de qr-code te scannen). Wil je meer weten over deze kabouterzoektocht surf dan als de bliksem naar de faceookpagina “kabouterzoektocht Lijsterbespark”. Je vindt er een inleidend filmpje , een omschrijving van de zoektocht en een kaartje met de locaties van de kaboutertuintjes.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk