AWV pakt versleten wegdek in industriezone Cargovil aan

Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat het versleten wegdek van de Woluwelaan (R22) vernieuwen in de industriezone Cargovil. De werken duren van 12 tot 23 april.

De sanering vindt plaats tussen de rotonde Mechelsesteenweg (N1) in Vilvoorde en rotonde Verbrande brug in Grimbergen aan de Cokeriestraat, een afstand van ongeveer 1700 meter. De aannemer vernieuwt er in drie fasen zowel de onderlaag en de bovenlaag asfalt op het hele traject op de Woluwelaan en op één rotonde van de Woluwelaan met de Willem Dreeslaan en J. Monnetlaan. De werfzone loopt over de gemeenten Grimbergen, Zemst en Vilvoorde. Voetgangers en fietsers kunnen te allen tijde passeren. Doorgaand gemotoriseerd verkeer moet via de Mechelsesteenweg naar de Woluwelaan.

Alle bedrijven van Cargovil blijven tijdens de werken bereikbaar doordat de asfaltering in drie fasen uitgevoerd wordt. Aan de Havendoklaan wordt de tonnagebeperking tijdelijk opgeheven, zodat zwaar verkeer het industrieterrein kan bereiken. De rotonde aan kruispunt Woluwelaan met de Willem Dreeslaan en J. Monnetlaan wordt in twee fasen geasfalteerd, zodat beide transportbedrijven aan de rotonde nog kunnen in- en uitrijden tijdens de werken. Omwonenden en bedrijven ontvangen tijdig een bewonersbrief in de bus.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise