De allerskoonste jaarmarkt

Op 18, 19 en 20 oktober is het feest in Ternat. Hoogtepunt is de allerskoonste jaarmarkt. Zo is er de verkiezing van ‘het skoonste beest’ van Ternat maar er is ook het wereldkampioenschap koeien melken. In het kader van kasteel Kruikenburg kan je bovendien gaan kijken naar de mooiste Brabantse trekpaarden.

Het jaarmarktgedeelte is helemaal ingebed in een programma met muziek, dans en entertainment in de grote tent. Op vrijdagavond is er o.m. Willy Sommers. Op zaterdag beginnen de feestelijkheden al om 10 uur. Er zijn optredens van Jade (The Voice Kids), John Leo (The Voice Seniors) en Johan Veugeleers.

Op zondag is het weer feest met optredens van De Romeo’s en een party met Maarten Vancoillie bekend van Qmusic en de Ternatse schepen, alias dj Timotaar. Nieuw dit jaar is het los deudedeudeu parcours. Letterlijk vertaald: los door de deur door. Ternatse handelaars zetten letterlijk hun deuren open voor een uniek wandel en fietstocht tvv Kom op tegen kanker.

Zondagochtend kan je dus kiezen om het feestgevoel van je af te sporten bij een wandeling van 8km of een gezellige fietstocht van 20km. Start en inschrijvingen van 9 tot 12 in de grote tent.

Wil je nog meer weten? Neem zeker een kijkje op www.skoonstejaarmarkt.be

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland