Infoavond voor sport-en jeugdverenigingen die op kamp willen vertrekken

Jeugdregio Pajottenland en de intergemeentelijke preventiedienst gezondheid Pajottenland willen de leiding van jeugd- en sportverenigingen goed voorbereid op kamp laten vertrekken. Op deze tweejaarlijkse gratis infosessie worden heel wat praktische info en tips toegelicht om als (nieuwe) leiding goed voorbereid op kamp te vertrekken.

Vragen zoals: Hoe maak je een veilig kampvuur? Wat doe je bij overstroming of stormweer? Hoe verplaats je je als groep veilig in het verkeer? Hoe pak je alcohol- en druggebruik het best aan? Hoe behandel je tekenbeten en wespensteken? En wat doe je bij voedselvergiftiging? Het staat allemaal op de agenda van deze informatievoormiddag. Dit jaar wordt de infosessie online georganiseerd omwille van de coronamaatregelen. 

Deze vindt plaats op zaterdag 29 mei van 10 tot 12 uurAlle deelnemers krijgen een Teams-link toegestuurd om aan de sessie deel te nemen. Inschrijven is verplicht via preventie@pajottenland.be en kan nog tot 27 mei.

Deze actie is een intergemeentelijk initiatief in het Pajottenland, dus iedereen uit Bever, Galmaarden, Herne, Lennik, Pepingen en Gooik is welkom.De actie loopt in samenwerking met de brandweer Zone Vlaams Brabant West, het Rode Kruis Lennik-Gooik, de intergemeentelijke preventiedienst, de lokale politie Pajottenland en de zes diensten Vrije Tijd van het Pajottenland.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland