Voetbaloverzicht : KFC Strombeek wint van leider Stockel

FC Dender onderging in de winterstop een metamorfose. Trainer Gerland De Latte moest plaats maken voor Emilio Ferrera en verder versterkte de club zich met vier nieuwe spelers. Tegen Rupel Boom werd in de heenwedstrijd met 5-0 verloren maar zaterdag nam Dender gepast revanche.

Al na drie minuten verschalkte Casagolda doelman Frans. Lang kon de thuisploeg niet genieten want na een kwartier kopte Bell de gelijkmaker tegen de netten. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel maar even voor tijd strafte Cabumi een flater bij de bezoekers genadeloos af.

KSC Wolvertem gaat in 2015 verder op haar elan. Het won overtuigend van Assesse na doelpunten van Bastin (x2), Houman en Bogemans. Dankzij deze nieuwe overwinning klimt geel blauw verder in de stand naar de achtste plaats.

De Saegher aan het kanon

In eerste provinciale pakte KFC Strombeek de scalp van leider Stockel. Roel Vandenbrande bracht de thuisploeg tot tweemaal toe op voorsprong maar evenveel keer kwam de leider terug. Bilal zorgde uiteindelijk voor de 3-2 voorsprong die de bezoekers niet meer te boven kwamen. Onder leiding van nieuwe trainer Geeraerts pakte Ternat een knap punt op het veld van Betekom.

VK Liedekerke zegevierde bij Averbode. Er stond geen maat op topschutter De Saegher die tekende voor vijf doelpunten in de 2-5 winst. Zaterdagavond had FC Merchtem geen antwoord op het aanvallende geweld van Eppegem en ging met 0-5 onderuit.

KFC Meise ongenaakbaar

Weinig verrassingen in derde provinciale F. Hekelgem kreeg zaterdagavond met Oviedo een moeilijke klant over de vloer maar doelpunten van  De Backer voor de rust en Van Kerckhoven erna zorgden voor een verdiende 2-0 overwinning.

Goovaerts schoot KFC Meise snel op 0-2. Relegem trachtte na de koffie de bakens te verzetten maar verder dan de aansluitingstreffer van Roelands kwam de thuisploeg niet meer.

Tom Gaudaen zette FC Beigem al na twee minuten op rozen. Essene A kwam snel gelijk maar even later tekende Verspecht voor de 1-2. Een kwartier voor tijd incasseerde Beigem de gelijkmaker van Van Vaerenbergh.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...