Kinderen beleven beestig sportieve week op boerderij in Beert

Midden in de mooie natuur organiseerde Biets vzw tijdens de tweede week van de paasvakantie een ‘Kids-biets’ jeugdkamp. De hoeve van de familie Terrijn in de Eikstraat was de ideale locatie om kinderen aan de hand van leuke bewegingsspelletjes te laten kennismaken met het leven op de boerderij.

Vijf begeleiders wisselden uitdagende sport- en spelactiviteiten af met iets rustigere momenten zoals knutselen, koken of het verzorgen van de diertjes. Tijdens de vierdaagse stond alles in het teken van het échte boerenleven, zo ook werd de verplaatsing naar Halle gedaan met tractor en huifkar. De deelnemers beleefden er de week van hun leven. Ook op andere momenten worden activiteiten georganiseerd op de boerderij in Beert. Vanaf 20 april start Biets vzw opnieuw met een Spring-Workout. Op verschillende donderdagavonden wordt er buiten gesport en beweegt men in de natuur. In deze Fit-Biets zitten invloeden van aërobic – BBB, crosstraining en farm workout.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland