Asfalteringswerken op N282 geven Lenniks centrum opknapbeurt

Naar aanleiding van het plaatsen van nieuwe asfalt op de Alfred Algoetstraat zal de doortocht door Lennik centrum in augustus belemmerd zijn.

Het Agentschap Wegen en Verkeer plant deze zomer over een afstand van 400 meter grote asfalteringswerken in het centrum op de Alfred Algoetstraat (N282). Het wegdek, dat aan een opknapbeurt toe is, wordt vanaf het kruispunt met de Gustaaf Van der Steenstraat tot en met het kruispunt met de Frans Van der Steenstraat en de Kroonstraat volledig vernieuwd.

Eind juni/begin juli zal er gestart worden met kleine en voorbereidende werken, die weinig of geen verkeershinder teweegbrengen. Het opbreken en heraanleggen van het wegdek zelf staat in augustus op de planning.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws