Gemeente zet vrijwilligers in de bloemetjes

Het hele jaar door kan het gemeentebestuur van Pepingen en tal van organisaties rekenen op het engagement en de onvoorwaardelijke inzet van tientallen vrijwilligers. Zij ondersteunen de gemeente- en OCMW-diensten en maken het een aangename gemeente om in te wonen. De vrijwilligers staan in voor opruimen van zwerfvuil, steken een handje toe in de bibliotheek, zijn actief in de mindermobielencentrale, zorgen dat kinderen veilig de straat kunnen oversteken, steken een handje toe op recepties van de gemeente, helpen in het vaccinatiecentrum, ondersteunen de vluchtelingen uit Oekraïne en helpen mee om de digitale kloof te dichten. Die inzet wordt geapprecieerd, en dat werd getoond door de vrijwilligers te trakteren op een ontbijt in ‘T Rest.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland