Tafeltennisclub wint titel in eredivisie Sporta competitie

Recent won Tafeltennisclub Dilbeek de titel in de eredivisie tijdens de Sporta competitie, een historische titel voor de club. Bruno De Laet, de kapitein van de ploeg won zo zijn 32ste wedstrijd op 44 voor de beslissende wedstrijd, goed voor een overwinningspercentage van liefst 73%. Naast Bruno hebben er nog een 10-tal spelers geholpen om de titel binnen te halen waaronder Stijn Dekeyser (15/32 matchen), Esteban Y Fraga Martinez (8/14) en Julien Meurant (15/15) die het meest actief waren. ‚ÄúDaarnaast zijn we fier om te zeggen dat we sinds februari officieel boven de 100 actieve leden zijn. We zijn blij om te zien dat we op dat vlak ook mooi evolueren‚ÄĚ, laat Julien Meurant, voorzitter van Tafeltennisclub Dilbeek nog weten.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland