Pepingse CD&V wil cadeaubon van 20 euro

CD&V Pepingen wil elk gezin een cadeaubon van 20 euro schenken. Om de Pepingse ondernemers meer ademruimte te geven, stelt de CD&V fractie tijdens de volgende gemeenteraad een steunmaatregel voor. Het voorstel is om elk gezin een cadeaubon van 20 euro te bezorgen. Die bon  kan  men, zodra de getroffen zaken opnieuw open zijn, uitgeven bij handelaars in de gemeente.

Door deze maatregel ondersteunen we de gezinnen die door de omstandigheden een inkomstendaling moeten verwerken en tegelijkertijd geven we onze lokale handelaars een duwtje in de rug. Alle Pepingse gezinnen krijgen de cadeaubon.

Een gezin dat oordeelt dat andere gezinnen meer nood hebben aan de bons, kunnen de ontvangen bons doorgeven aan mensen (in de familie of in de buurt) die meer getroffen zijn door de crisis. Wij hopen en vertrouwen erop dat deze laatstgenoemde vorm van solidariteit ook veel succes gaat kennen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland