Een bloemetje voor Opwijkse buren

Een bericht dat aan onze aandacht ontsnapt was:

Zaterdagochtend 11 april verraste het LourekensreitecomitĂ© de bewoners van Bunderstraat,  Pachthofweg, Rubensveld en Kluisbeekstraat met een bloemetje. Er werden 200 plantjes afgeleverd aan de voordeuren met aandacht voor de ‘social distance’ uiteraard.

Op deze manier wil het comitĂ© de buren een hart onder de riem steken om vol te houden met het ‘in hun kot’ blijven. Tevens steunen we de lokale economie door bij een Opwijkse handelaar de plantjes aan te kopen.
Het Lourekensreitecomité organiseert jaarlijks een kerstdrink en 2-jaarlijks een buurtbarbeque voor de buren.

Met een deel van de opbrengst doen we eens iets terug voor de buurt, deze bizarre periode leek ons het geschikte moment. We kunnen het alle Opwijkse buurtcomités warm aanbevelen!

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...