Peter Berckmans vervangt Gun Mignon in Lennikse raad

Gemeenteraadslid Gun Mignon (rechts op de foto) heeft beslist dat hij ontslag neemt en stopt met politiek. Hij kwam al in 2000 op bij de gemeenteraadsverkiezingen. Verschillende redenen hebben tot deze persoonlijke beslissing geleid, maar vooral een zekere ontgoocheling in de werking van de politiek en de gemeenteraad. Hij wil nu zijn energie en vrije tijd op andere manieren invullen.

Peter Berckmans, die afgelopen najaar al enkele maanden Lien De Slagmeulder verving in de gemeenteraad, is nu opvolgend gemeenteraadslid voor de rest van de bestuursperiode. Hij zal de eed afgelegd op de (digitale) gemeenteraad in Lennik op 22 april.
Berckmans kwam voor het eerst op bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen als onafhankelijke kandidaat voor Lennik Kwadraat en is actief in diverse verenigingen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland