Briljant voor Andre en Lea in WZC Martinas

In de afdeling Waterbron van WZC Martinas werd een feestje gebouwd want Andre Vanderstappen (87) en zijn vrouw Lea Van Roy (87), vierden er hun 65ste huwelijksverjaardag. Zo’n prestatie verdient een feestje en dat gebeurde met de familie en alle mensen die op de afdeling verblijven.

Woonbegeleider Annelies Magnus zong een lied dat ze voor beide mensen geschreven had. Burgemeester Maarten Mast en schepenen Steven Elpers en Julie Asselman maakten hun opwachting, niet alleen voor een speech, maar met tal van geschenken voor het briljanten paar. Taart en bubbels maakten het feestelijk moment compleet.

Andre en Lea hebben met Marc en Kristel twee kinderen en ondertussen ook vier kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. De jubilarissen zijn afkomstig van Hamme en verblijven sinds meer dan een jaar in het woonzorgcentrum. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk