The Knightriders voor 4de keer op Tomorrowland!

Deze zomer staat in Boom  alweer het mooiste en grootste dance festival ter wereld gepland, Tomorrowland! Met jaarlijks enkele honderdduizenden bezoekers vanuit elke hoek van de wereld is dit festival een waar icoon voor ons land.

The Knightriders, het dj-duo uit Merchtem, zal er alweer van de partij zijn en dat voor het vierde jaar op rij! Zij gaan daar postvatten tussen “de grote jongens,” als ze daar zelf nog niet toe behoren!

Net als de vorige drie edities sluiten ze als headliner de Radio Ultra Modern stage “Elixir” af op zondag 30 juli van 22.30 uur tot middernacht.

“Hoewel het al de vierde keer is went het niet,” zeggen Hans Gauchez ( 56) en Christophe Van Campenhout ( 46) in koor. ”We moesten het leuke nieuws lang voor ons houden want Tomorrowland is heel strikt in het communiceren. Maar nu mogen we het uitschreeuwen! Het blijft hoe dan ook moeilijk te vatten dat we er weer mogen bij zijn.”

De tickets waren ook dit jaar bijzonder snel uitverkocht. “Voor al onze vrienden en familie die geen ticket konden bemachtigen en ons nog eens aan het werk willen zien, organiseren we een heuse Tomorrowland try-outset. Deze zal doorgaan in eventlocatie TRIPL, gelegen in de oude Ginder Ale-brouwerij te Merchtem, op donderdag 20 juli vanaf 22 uur.”

“Dankzij Tomorrowland worden er voor ons deuren geopend die anders dicht zouden blijven. Zo trekken we alweer naar Malta voor een optreden en ondertussen speelden we in België en in het buitenland in zowat alle grote clubs. De aanvragen blijven binnenstromen en daar zijn we heel dankbaar voor,” aldus Hans, terwijl Christophe instemmend ja-knikt. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk