VC Den Boskant tegen KV Mechelen op eerste fandag

30 juli is D-Day voor VC Den Boskant. Dan treedt het fanion elftal van de splinternieuwe ploeg uit Peizegem aan tegen de U21  van KV Mechelen. Dat gebeurt om 16 uur op het hoofdveld van het Sportcentrum De Block in de Processiebaan in Peizegem. En wat nog mooier is: de toegang is helemaal gratis.

Maar je hoeft niet tot 16 uur te wachten want er valt nog heel wat meer te beleven. Vanaf 12 uur is er een fandag met brunch en vanaf 14 uur een fandorp met kinderanimatie, muziek, een fanshop, drank, hapjes en animatie.

Wie mee wil aanschuiven bij de brunch moet tijdig (voor zondag 23 juli) reserveren op het nummer 0495/28.17.26 van Luc Tilburgh.

Het bestuur van VC Den Boskant hoopt zijn vele voorbereidend werk bekroond te zien met een superspannende wedstrijd en een grote schare supporters. Make Den Boskant great again!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk