De ‘Weeg’ viert en zoekt extra helpers

De Consultatiebureaus van Kind en Gezin (VZW De Weeg) van Ternat, Lennik en Sint-Genesius-Rode worden uitgebaat door de onafhankelijke kinderopvangdienst Pavok. Onlangs vierden ze in Lennik hun verpleegkundige Griet. Zij gaat met pensioen na 40 jaar dienst bij Kind en Gezin. Een volledig afscheid is het niet, want zij zal na haar pensioen zelf ook paraat staan als vrijwilliger. Ze trakteerde haar vrijwilligers op taart en bubbels. Van PAVOK kreeg ze bloemen en de vrijwilligers legden samen voor een boekenbon. Zowel de vrijwilligers van Ternat als Lennik waren aanwezig bij dit ontmoetingsmoment en zij ontvingen ook een geschenkpakket van Pavok vzw met een dankwoordje van de voorzitter.

De organisatie doet ook een warme oproep voor nieuwe vrijwilligers. Vooral in Ternat zijn extra helpende handen welkom.

Meer info kan je vinden op www.pavok.be.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland