Roccoville Concept Store opende de deuren

Na twee jaar sluit Roccoville de deuren in Dilbeek, maar opent meteen een nieuwe winkel in Lennik met hetzelfde concept: cadeaus en accessoires die zowel lief zijn voor je dierbaren als voor het milieu. Ondanks de verandering van locatie, blijft het concept van de winkel hetzelfde. Oprichter Valérie De Trift is trots op de ontwikkeling van Roccoville, die al aan het derde hoofdstuk toe is in slechts drie jaar tijd. Het begon met een webshop, gevolgd door een concept store in Dilbeek en nu een verhuizing naar haar droompand in Lennik. Roccoville biedt producten met een sterk verhaal, lokaal verankerd en met een duurzame insteek, waardoor het bezoek aan de winkel een volledige ervaring is voor klanten. “Het mag voor mijn klanten wat meer out of the box zijn, wat duurzamer. Het is fantastisch dat ik mijn passie voor cadeautjes en duurzaam consumeren met zovelen kan delen!”

Roccoville richt zich in de eerste plaats op consumenten. Ook lokale bedrijven vonden hun weg naar de concept store voor geschenkpakketten voor werknemers en klanten. Zij zullen Roccoville vanaf nu vinden langs de Assesteenweg 228a in Eizeringen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland