Huis van het Kind Pajottenland organiseerde Partnerdag

De partnerdag van Huis van het Kind Pajottenland stond dit jaar in teken van negatieve gevoelens bij kinderen en jongeren. Huis van het Kind bracht haar partners samen in het Dominicanessenklooster van Herne om samen te werken rond het thema en opnieuw bruggen te bouwen na 3 jaar coronamaatregelen.

De locatie werd omgebouwd tot een netwerkbeurs waar de sociale kaart fysiek werd voorgesteld. Zo was er een escape room-spel van Overkop Halle en Sint-Pieters-Leeuw en verschillende voorstellingen van de werking van de partners 1G1P, CGG Passant, de eerste 1001 dagen door psychologe Laura Mignolet, JAC en CAW, Warme William door Intergemeentelijke preventiemedewerker Gezondheid Pajottenland Bianca Vanreepinghen en Logo Zenneland, het project veerkracht en weerbaarheid door CLB Ninove en Yuneco Connect.

De partnerdag werd afgesloten met drie casustafels: baby’s en peuters, kleuter- en lagere school en + 12 jarigen. De koppen werden bij elkaar gestoken hoe er dagelijks gewerkt kan worden aan een sterk professioneel netwerk. Elke partner ging naar huis met een kleine attentie om na te genieten van deze productieve namiddag.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland