Leerlingen lopen 5.262,98 euro bij elkaar

Alle leerlingen van Gooikse lagere scholen liepen opnieuw rondjes voor het goede doel. Ze lieten zich voor hun inspanningen, naar jaarlijkse traditie, sponsoren door ouders, familie en buren. Per afgelegde ronde kregen ze een stempel. Die bracht een bedrag op, dat opliep tot maar liefst 5.262,98 euro. De gemeente Gooik overhandigde, samen met de scholen en de Sportdienst, de helft van het ingezamelde bedrag aan Revalidatieziekenhuis Inkendaal. “Als Gezonde en Duurzame Gemeente vinden we bewegen heel belangrijk”, aldus Gunther De Wilde, schepen van Sport. “Als Gezonde en Duurzame Gemeente vinden we bewegen heel belangrijk. Wanneer we daar dan nog een actie voor het goede doel kunnen aan koppelen, dan is dat helemaal fantastisch. We vinden het dan ook geweldig dat we een bedrag van 2.631,49 euro aan Revalidatieziekenhuis Inkendaal kunnen schenken.” Het andere deel van het bedrag zal gebruikt worden voor de aankoop van nieuw sportmateriaal voor de Gooikse leerlingen. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland