Leerlingen De Oester genieten van vernieuwde speelplaats

Bij de Gemeentelijke Basisschool De Oester in Strijland werd de afgelopen weken heel hard geklust aan een vergroende speelplaats. Leerkrachten, het oudercomité, leerlingen én hun ouders plantten op de speelplaats liefst meer dan 1.000 bloembollen en de takken van de wilgenhutten en tunnels werden ingevlochten. De hekjes van de kleuterspeelplaats werden ingevuld met zand zodat ze wat steviger staan. Sinds deze maandag kunnen de leerlingen van de lagere school zelfs volleyballen op de speelplaats, want de palen hiervoor werden geplaatst. De dag werd helemaal gefinancierd dankzij het oudercomité. Iedereen kijkt nu volop uit naar het voorjaar, wanneer de eerste bloemetjes tevoorschijn zullen komen. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland