CASTAAR op de shortlist voor de internationale FESPA Awards 2023

Tijdens de jaarlijkse FESPA Awards tonen printbedrijven en signmakers van over de hele wereld hun talent en creativiteit. In maar liefst 18 categorieën zullen kandidaten meedingen naar awards binnen hun categorie. In de categorie ‘Wrapping’ werd het reclamebureau genomineerd met een full carwrap voor De Frietwagon, een frituur in Halle die aan huis levert. Frietje per frietje toverden ze de Renault Twingo om.

Met hun nominatie voor de belettering voor Van Der Spek in de categorie ‘Non Printed Signage’ laat CASTAAR niet enkel zien dat ze oog hebben voor detail en precisiewerk, maar ook dat je soms veel – heel veel – geduld moet hebben.

Ten slotte werd het agency in de categorie ‘Printeriors’ genomineerd met hun internationale opdrachten voor Caplugs, een wereldwijde leider in kunststof spuitgieten met meer dan 70 jaar ervaring in een groot aantal industrieën en klanten over de hele wereld. Zo trok CASTAAR naar Oss in Nederland en San Marino in Italië om er de Caplugs filialen aan te kleden en dat binnen een strakke deadline. Ze moesten daarbij zoveel mogelijk verschillende materialen en folies gebruiken. Maar de grootste uitdaging was om alles op tijd ter plaatse te krijgen tijdens corona.

Binnen een maand weten we of het reclamebureau uit Vollezele de awards effectief in de wacht mocht slepen. Van 23 tot en met 26 mei vindt de feestelijke uitreiking van de FESPA Awards plaats tijdens de FESPA Global Print Expo 2023 in Messe, München.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland