CASTAAR FOUNDATION helpt ‘t Snoezelhof vzw

Tijdens de kerstperiode was het voor CASTAAR FOUNDATION opnieuw tijd om in actie te schieten en geld in te zamelen voor een nieuw project. Deze keer pakte de stichting niet enkel uit met de CASTAAR goodies zoals hoodies, joggingbroeken en drinkflessen maar ook met de allereerste CASTAAR gin. Met de verkoop van de CASTAAR-merchandising wist CASTAAR FOUNDATION een mooi bedrag van maar liefst 1.590,03 euro in te zamelen. Hiermee wilden ze ‘t Snoezelhof VZW in Sint- Pieters-Leeuw een handje helpen, een zorgboerderij waar kinderen tussen 6 en 13 jaar met autisme en/of een licht verstandelijke beperking terechtkunnen. Ze komen er niet enkel in contact met dieren maar ook met de moestuin en andere activiteiten zoals knutselen en koken.

Met de opbrengsten zal ’t Snoezelhof hun ‘snoezelruimte’ verder omtoveren tot een warme plek waar de kinderen even tot rust kunnen komen en waar iedereen gezellig kan samenkomen. Zo gaan ze de ruimte isoleren, een valse wand plaatsen, een kitchenette installeren zodat ze heel wat lekkers kunnen maken, én de plek aankleden met leuk snoezelmateriaal.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland