Allez Chantez komt opnieuw naar Dilbeek

Na twee succesvolle passages in het najaar van 2022 keert Allez Chantez! terug naar Dilbeek. Een niet te missen afspraak voor iedereen die van zingen en muziek houdt. Avansa Halle-Vilvoorde en Cultuurcentrum Westrand sloegen de handen in elkaar om Allez Chantez! opnieuw naar Dilbeek te halen met in totaal meer dan 500 deelnemers. Iedereen kan meedoen, want je hebt geen ervaring nodig. Er worden liedjes gezongen van vroeger en nu in verschillende talen. Deze keer wordt gezongen in de grote zaal van Westrand, maar ook twee keer in het Castelhof in Sint-Martens-Bodegem. Dit gaat telkens door van 20 tot 22 uur.Je hoeft niet te reserveren. De inkom is gratis, ze vragen enkel een vrije bijdrage. Meer info kan je vinden op de website van Westrand.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland