Waterlek Farys in de Stationsstraat zet Asse tijdelijk zonder water.

Het drinkwaterlek, welke sinds zaterdagochtend voor problemen zorgden met de watertoevoer in Asse, werd intussen opgelost. Het probleem zat ter hoogte van de Stationsstraat, tussen de Spiegelstraat en het spoor.

Tijdens de herstellingswerken diende de watertoevoer in de onmiddellijke omgeving van het lek tijdelijk onderbroken te worden. Farys zorgde voor een huis-aan-huis bedeling van bidons drinkwater voor de betrokken klanten. Als gevolg van het waterlek diende eethuis Kummelshof zelfs de deuren te sluiten.

De drinkwaterlevering was uiteindelijk genormaliseerd in de late namiddag.

Farys vraagt om ondergelopen kelders of water op de openbare weg zo snel mogelijk te melden aan dispatching van de lokale politie AMOW, T 02 452 50 05.

Bij vragen kan u contact nemen met Farys: 078 35 35 88.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk