Zing samen Kerstliederen met Davidsfonds

‘U zijt wellekome’ is een gezellige Kerstsamenzang voor jong en oud, een organisatie van Davidsfonds Wolsem in Dilbeek. Op maandag 26 december kan je samen met je familie of vrienden in de Saviokerk om 16 uur terecht om mee Kerstmis op een sfeervolle en originele manier te beleven. Tijdens ‘U zijt wellekome’ zing je een 20-tal ‘vergeten’ Nederlandstalige Kerstliederen en herbeleef je zo een stukje erfgoed. Samen zingen staat centraal onder begeleiding van orgel. Het Saviokoor en een plaatselijke muzikant begeleiden de liederen, aangevuld met een vleugje poëzie. ‘U zijt wellekome’ is een gratis evenement met vrije bijdrage voor het werk van Mgr. Vanbuel in de Centraal-Afrikaanse Republiek. Na de viering biedt het Davidsfondsbestuur je een drankje aan. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland