Leerlingen RC op uitstap naar Blankenberge

Het Regina Caelilyceum in Dilbeek houdt z’n tradities in ere, en de jaarlijkse uitstap naar zee hoort daar zeker bij. Alle eerstejaars trokken voor twee dagen naar Blankenberge om elkaar beter te leren kennen. Pas na deze uitstap kan het schooljaar echt beginnen, want de klas bestaat dan niet meer uit individuen maar is een hechte groep geworden. De leerkrachten zorgden voor afwisselende activiteiten zodat iedereen zich volop kon uitleven. Er werd baseball, krachtbal, petanque en een duinenspel georganiseerd, maar er waren ook rustigere activiteiten zoals toneel spelen, knutselen en een strandwandeling. Dankzij de inbreng van de ouderraad konden de leerlingen gaan zwemmen. Geëngageerde zesdejaars gingen mee als leerlingenmentoren om het jong geweld in goede banen te leiden.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland