Lennik lanceert enquête over opvang 

Decreet BOA zorgt dat kinderen speelmogelijkheden en ontplooiingskansen krijgen terwijl ouders werk, opleiding en gezin vlot kunnen combineren en dat het aanbod voor alle kinderen toegankelijk en betaalbaar is. Daarom wil de gemeente Lennik weten van de inwoners wat ze van het huidige aanbod van opvang in Lennik vinden. Met deze vragenlijst wil de gemeente weten wat jij vindt van de opvang en de activiteiten in Lennik voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar, zowel voor en na schooltijd als tijdens de schoolvakanties. Dankzij alle inbreng kan het lokaal bestuur het aanbod evalueren en indien nodig bijsturen. De bedoeling is vooral om verder te bouwen aan een kindvriendelijke gemeente waar alle kinderen en jongeren kunnen genieten van hun vrije tijd.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws