Harvey Nash België neemt deel aan ‘Nash Squared World Games’

Tot en met 24 juni neemt Harvey Nash België – met hoofdkantoor in Groot-Bijgaarden – deel aan de ‘Squared World Games’. Het is een sportevenement dat wordt georganiseerd voor alle kantoren van het Harvey Nash-bedrijf in de hele wereld. In totaal nemen er honderden mensen deel verspreid over 19 landen.

Tijdens die periode moeten alle werknemers zo veel mogelijk kilometers maken door te wandelen, hardlopen, zwemmen en fietsen. Ook de krachttraining en yogasessies tellen mee voor de punten. De landen nemen het tegen elkaar op in een teamgebaseerde bewegingsuitdagingen op de ‘GoJoe social fitness’-app. Wie op het einde de meeste punten heeft verzameld, wordt gekroond tot winnaar. Welk land ook wint, Nash Squared zal een donatie doen aan een lokaal goed doel.

Vorig jaar won België de wedstrijd, en ook dit jaar willen ze de eerste plaats in de wacht slepen. Ze zijn er alvast goed op weg, want maandag werd een ‘HIIT For Fit’-workout gehouden. Een tiental collega’s namen er deel aan de workout onder leiding van Annelies De Groef. Ze bracht onder meer al een boek uit samen met Uitgeverij Lannoo.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland