Braderie en avondshopping op til in Leuvensestraat en Nowélei

Eind juni organiseert de stad traditioneel de avondshopping en ook dit jaar kan de vaste afspraak niet ontbreken: op 24 juni openen de winkels ’s avonds de deuren en wordt in de Leuvensestraat en de Nowélei ook een braderie georganiseerd.

De winkeliers in de Leuvensestraat – die verkeersvrij wordt gemaakt – en de Nowélei zetten op 24 juni van 18 tot 22 uur opnieuw hun beste beentje voor: er worden kraampjes geplaatst en er is extra animatie voorzien. Ook verschillende verenigingen zullen voor extra leven in de straat zorgen. Verenigingen die nog wensen in te schrijven, kunnen dit via www.vilvoorde.be/avondshopping.

“Het winkelaanbod in onze stad begint zich steeds meer te onderscheiden van wat je in vele andere steden aantreft”, zegt schepen van Lokale Economie Didier Cortois (Open VLD). “Grote ketens, die quasi overal filialen sluiten, werden vervangen door kleinere – vaak lokale – boetieks en speciaalzaken. Het geheel biedt intussen een brede en vooral prettige mix van handelszaken. Een braderij is de perfecte gelegenheid om ze nog eens allemaal te komen ontdekken.”

Foto ter illustratie

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise