Patrick en Luc organiseren nieuwe editie fotowandelzoektocht

Na de succesvolle editie van 2021 met meer dan 800 deelnemers, organiseren Luc Larivi√©re en Patrick van Rumste ook dit jaar weer een fotozoektocht. Dit jaar zijn de twaalf te zoeken foto’s genomen in de regio Wolvertem, Meuzegem en Imde.

De zoektocht is opgevat als een wandeling van 9,1 km die nog tot eind september kan worden gedaan in een landelijke omgeving. ‚ÄúWij genieten er mee van om wandelaars zo onze mooie gemeente te leren kennen en ze te laten genieten van de prachtige natuur‚ÄĚ, zegt Luc Larivi√®re.

Deelname aan de fotozoektocht is geheel gratis en er zijn veel mooie prijzen te winnen waaronder een restaurantbon ter waarde van 100 euro.

Alle informatie zoals het reglement, het parcours en de te zoeken foto’s kan worden gevonden via de website https://fotozoektochtmeise.wixsite.com/2022 of via de Facebook pagina https://www.facebook.com/fotozoektochtmeise. Ook het antwoordformulier kan via bovenstaande website ingevuld worden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise