Gemeentebestuur annuleert kerstmarkt, maar eindejaarsactie gaat wél nog door

Het schepencollege van Dilbeek heeft beslist dat de kerstmarkt in Dilbeek Centrum van 17, 18 en 19 december 2021 -een organisatie van DUO- niet mag doorgaan. De maatregelen rond social distancing zijn op een kerstmarkt namelijk moeilijk te handhaven.

De organisatie van de jaarlijkse kerstmarkt kreeg afgelopen week nochtans wél groen licht en zette daarom een promotiecampagne en eindejaarsactie op poten. Binnenkort valt er ook nog een krantje in de bus waarin de activiteiten van de kerstmarkt uitvoerig besproken worden, maar deze informatie is dus achterhaald. De eindejaarsactie ‘Win in Dilbeek’ kan daarentegen wel doorgaan. Zo’n 68 handelaars nemen dit jaar deel aan de actie en er zijn voor meer dan 22.000 euro prijzen te winnen waaronder enkele hoofdprijzen zoals een e-bike, een airco-installatie, 24 personal coaching sessies, een dure zonnebril, volle winkelkarren en Dilbeekse geschenkbons. Bovendien mag je zelf kiezen welke hoofdprijs je wil winnen.

Bij elke aankoopschijf van 10 euro bij de deelnemende handelaars ontvang je een deelnemingsformulier. Om te winnen moet je enkel de nummers op de ontvangen deelnemingsformulieren ingeven op de website www.winindilbeek.be. De actie loopt van 7 tot 31 december. De trekking vindt plaats op donderdag 27 januari 2022.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland