Harmonie De Gilde duwt pauzeknop in: geen repetities en Oudejaarsconcert meer

Door de slechtere coronasituatie en de onduidelijkheid omtrent de maatregelen voor de culturele sector, heeft Harmonie De Gilde beslist om tijdelijk de pauzeknop in te drukken. “De Gilde heeft, als een van de grote culturele verenigingen uit Asse, een voorbeeldfunctie en wil dan ook haar maatschappelijke rol vervullen. Daarom drukken we de pauzeknop in. Conform het nieuwe basisprotocol cultuur worden de repetities alvast tot 19 december en het Oudejaarsconcert in het CC Asse geannuleerd”, laat De Gilde weten. Hun comeback op een podium wordt zo opnieuw uitgesteld.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...