Vaccineren kan nog tot 13 oktober in het vaccinatiecentrum, daarna sluiten de deuren

Wil jij toch nog die eerste prik of moet je de tweede of derde prik nog plannen? Zorg dan dat je er snel bij bent. Op 13 oktober wordt (voorlopig?) de laatste prik worden gegeven in het vaccinatiecentrum Dilbeek-Ternat.

Het callcenter van het vaccinatiecentrum blijft wel nog tot 15 oktober bereikbaar voor vragen over de gezette vaccinaties. Daarna sluit het vaccinatiecentrum Dilbeek-Ternat onherroepelijk de deuren. Dus: heb jij je tweede prik gemist? Wil jij je derde prik herplannen? Wil je toch nog een eerste prik werd je 12 jaar en kreeg je nog geen uitnodiging? Neem dan contact op met vragen@vaccinatiecentrumdilbeekternat.be of 02 790 61 01, dan kijken ze of ze je nog een plekje kunnen geven. Lukt het niet meer om voor 13 oktober langs te komen, neem contact met je huisarts. Die zal voor jou al het nodige doen om ervoor te zorgen dat je volledig gevaccineerd raakt.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland