Afscheid Hugo De Backer

Na 50 jaar actief te zijn geweest als vrijwilliger neemt Hugo De Backer afscheid van de Vriendenkring Bloedgevers in Peizegem. Hugo was naast vrijwilliger ook bestuurslid. Hij besliste om na een halve eeuw de fakkel door te geven aan de jongere generaties.

Uiteraard liet de Vriendenkring niet na om Hugo op een gepaste manier te bedanken voor zoveel jaren van inzet. Het werd – omwille van corona – een klein feestje in een beperkte kring. Hugo werd door voorzitter Yves Verbeeck en het hele bestuur bedankt voor zijn engagement.

De volgende bloedinzameling vindt plaats op 7 januari 2022 tussen 17.30 en 20.30 uur in GBS Ten Bos (Nieuwbaan 71, 1785 Peizegem). Reserveren is verplicht. Maak snel en eenvoudig een afspraak op https://donorportaal.rodekruis.be of via het gratis nummer 0800 777 00.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk