Kerstmarkt in Dilbeek Centrum keert terug op 17, 18 en 19 december

Het is beslist: dit jaar komt er opnieuw een Kerstmarkt in Dilbeek Centrum op 17, 18 en 19 december 2021! De vorige kerstmarkt in 2019 was een topeditie met meer dan 2.000 bezoekers en tevreden standhouders. De editie van 2020 moest jammer genoeg geannuleerd worden door de maatregelen rond het coronavirus.

Traditiegetrouw zorgen organisatoren de ‘Kerstvrienden’ (vereniging van enkele handelaars & DUO) vrijdag van 18 tot 23.30 uur voor sfeer en ambiance met de Belpop-up band van drummer en Dilbekenaar Joost Van den Broeck. Zaterdag wordt het feesten met de coverband De Ambissadeurs van 16 tot 23.30 uur. En zondag gaat van 14 tot 20 uur de familiedag door en komt de enige echte kerstman op bezoek. Wie wil kan zondag alvast openen vanaf 11 uur voor de KerstRun. Al deze activiteiten zullen opnieuw doorgaan op de grote parking in het Dilbeekse centrum die te bereiken is via de Oudesmidsestraat. De sfeervolle chalets en een mooie mix van animatie zullen dit jaar opnieuw zorgen voor een spetterende editie. Standhouders en sponsors kunnen zich melden via de website van DUO.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland