Vertraging bij werken Dansaertlaan

Jammer genoeg lopen de werken op de Robert Dansaertlaan en Brusselstraat vertraging op door enkele onvoorziene omstandigheden waarop rioolbeheerder Farys botst.

Door de vertraging die Farys oploopt, loopt ook de aannemer van de aanleg van de tramsporen en het perron vertraging op, en zal noodgedwongen ook de laatste fase (aanleg voetpaden en fietspad) niet volgens de vooropgestelde timing uitgevoerd worden.

Farys zal nog tot 9 juli doorwerken, tot het bouwverlof. Zij hervatten de werken op 3 augustus en voorzien op 23 augustus de rioleringswerken achter de rug te hebben. Pas nadien kunnen de verdere werken aan de tramsporten op de Rob. Dansaertlaan en Brusselstraat verdergezet worden. De indienststelling van de nieuwe tramsporen was voorzien eind augustus, maar zal daardoor eerder naar begin oktober schuiven.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland