Valse e-mails vaccinatiecentrum Dilbeek-Ternat.

Sommige inwoners die zich inschreven op de Qvax lijst voor vaccinatie kregen een valse e-mail waaruit blijkt dat er een vaccin voor hen klaar ligt. Er wordt hen gevraagd om een account aan te maken en een wachtwoord in te geven. Vervolgens worden zij doorgestuurd naar een valse website met een foto van het Vaccinatiecentrum Dilbeek – Ternat. Deze mail komt van het e-mailadres qvax-notifyer.be.

Het Vaccinatiecentrum Dilbeek – Ternat en Qvax vragen NOOIT om een e-mailadres en wachtwoord op te geven om je vaccin te krijgen. Onze e-mails worden verstuurd via de adressen distributie@qvax.be en vragen@vaccinatiecentrumdilbeekternat.be. De gemeente Ternat en Dilbeek vraagt de inwoners om zeker niet in te gaan op vaccinatiemails die niet van onze eigen e-mailaccounts komen en al zeker geen mailadres of wachtwoord in te geven.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland