De Harmonie Asse brengt vanaf zaterdag gratis concert met de beste lockdownhits

Vanaf zaterdag 29 mei brengt de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Asse, kortweg d’Harmonie, vijf weken lang de beste lockdownhits op sociale media onder de noemer “Make Concert Bands Great Again”. De voorbije weken werden alle nummers individueel én volledig coronaproof opgenomen, met ondersteuning van Gemeente Asse onder de vorm van een coronaprojectsubsidie, om vervolgens te worden gemixt tot een heerlijke muziekcocktail.

Elke zaterdag, t.e.m. 26 juni, laat de harmonie om 20u een nieuwe lockdownhit op je los die je GRATIS kan beluisteren én bekijken op de facebookpagina van d’Harmonie (www.facebook.com/dharmonieAsse). Ook na 26 juni blijven alle nummers beschikbaar zodat je ze kan herbeluisteren waar en wanneer je maar wil! Bovendien worden enkele nummers herwerkt in samenwerking met Kunstenacademie August De Boeck Asse. Het resultaat volgt binnenkort op de sociale media van d’Harmonie.

 Bekijk de trailer op onze facebookpagina (link)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk