Zesdejaars Regina Caelilyceum vieren laatste 50 dagen

Het is spannend geweest, komen de laatste 100 dagen er nog of niet? Omwille van de afkoelingsweek voor Pasen, was er even uitstel van de dag waar elke leerling van het zesde jaar naar uitkijkt. Maar, op woensdag 21 april was het dan toch zover: de coronaveilige versie van de intussen laatste 50-dagenviering.

Uiteraard mochten alle leerlingen naar traditie verkleed naar school komen. Ze haalden voor de gelegenheid dan ook hun meest kleurrijke verkleedkledij uit de kast en poseerden fier voor de fotograaf die dat moment mocht vereeuwigen. In klasbubbels gooiden de leerlingen zich nadien vol overgave op de bumper ball en archery tag. Voor ’s middags werd take away besteld die dankzij het zonnetje buiten in de tuin kon gegeten worden. Dit fijne klasmoment waarbij de leerlingen even het vele schoolwerk konden vergeten, gaf hun de boost die ze nodig hadden om zich de volgende zes weken volledig te kunnen geven aan de voorbereiding van hun laatste examenreeks op onze school.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland