Snelweg E40 richting Gent/Oostende twee avonden en nachten volledig afgesloten

Het Agentschap Wegen en Verkeer plaatst vanaf de avond van 21 april tijdens twee opeenvolgende avonden en nachten drie nieuwe portieken met rijstrooksignalisatie voor de nieuwe spitsstrook tussen het knooppunt van Groot-Bijgaarden en de oprit van Ternat. Om deze werken uit te voeren zal het agentschap tijdens die twee avonden en nachten de E40 volledig afsluiten in de rijrichting van Gent/Oostende, tussen het knooppunt van Groot-Bijgaarden en de oprit van Ternat.

Ook richting Brussel zal er vooral de eerste nacht van 21 april veel hinder zijn, omdat de aannemer zowel in de middenberm als in de zijberm zal moeten werken om de liggers veilig op hun plaats te krijgen. Het Verkeerscentrum raadt het langeafstandsverkeer dat zich van het oosten naar het westen verplaatst aan om tijdens de werken om te rijden via Antwerpen. 

De werken op de E40 tussen Groot-Bijgaarden en Ternat beginnen op woensdagavond 21 april om 21 uur. De aannemer werkt door tot 5 uur ‘s ochtends, zodat tegen de ochtendspits van donderdag 22 april de autosnelweg volledig vrij is voor het verkeer. Diezelfde dag gaat ‘s avonds de snelweg richting kust opnieuw dicht tot de ochtend erop. Normaal gezien zal de hele ingreep beëindigd zijn op de ochtend van vrijdag 23 april.  

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!