Autovrije zondag lokt veel volk

De Week van de Mobiliteit werd van 16 tot 22 september georganiseerd met in heel wat gemeenten een autovrije zondag op 22 september als afsluiter. Het thema van de Week van Mobiliteit 2013 was Ruimte. Iets waar je op de Autovrije Zondag heel wat mee kan doen.

Ninove maakte nu al voor de vijfde keer straten en pleinen vrij zodat bewoners en bezoekers alle ruimte kregen om zich vrij te bewegen in het stadscentrum.

Voor verenigingen is dit het moment om met hun werking naar buiten te komen, voor lokale besturen om uit te pakken met hun plannen en verwezenlijkingen op het vlak van duurzame mobiliteit.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...