Ternat valt in de prijzen

Sport Vlaanderen daagde in 2022 alle sportdiensten van Vlaanderen uit in 6 criteria om originele, belevenisvolle sportactiviteiten te organiseren en zo inwoners aan het sporten en bewegen te brengen. Ternat slaagde daarin met de ‘WASDATpas’ en werd 3de in de categorie ‘georganiseerd sportaanbod’. Het mag zich daarnaast voor het zesde jaar op rij, een jaar lang #sportersbelevenmeer-gemeente noemen. Een mooie erkenning voor Ternat waarmee we een cheque van 500 euro aan sportmateriaal wonnen.

Het project “WASDATpas” werd door de jury beoordeeld als een originele promotie van de lokale sportclubs en een topinitiatief dat een groot draagvlak creĂ«ert door samen te werken met verschillende lokale partners (cultuur, jeugd, welzijn, BIB, middenveld
).

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland