Vernieuwd afsprakensysteem in recyclagepark Ternat

Sinds de heropening van het recyclagepark op 7 april kan je enkel nog op afspraak naar het recyclagepark. Vanaf 2 juni beheert Intradura deze afspraken voor de gemeente Ternat. Een afspraak maken kan voortaan veel eenvoudiger.

“Omwille van de coronacrisis hebben we in het recyclagepark een reservatiesysteem moeten invoeren. Dit werkt heel vlot, maar vereist heel wat personeelsinzet. Daarom hebben we samen met Intradura beslist nu een automatisch afsprakensysteem in te voeren”, zegt schepen van omgeving Gunter Desmet. “Inwoners zullen zelf rechtstreeks een afspraak kunnen inboeken. Er is ook telefonische ondersteuning voor wie geen internet heeft of problemen heeft. Op deze manier blijft het recyclagepark voor iedereen vlot én tegelijk veilig bereikbaar.”

 Een afspraak maken kan het makkelijkst digitaal via intradura.mijnrecyclagepark.be. Daar kiezen Ternattenaren de dag en het uur voor hun afspraak en laten ze hun gegevens na. Nadien krijgen ze een afspraakbevestiging via mail, die ze moeten meenemen. Bij problemen, of wanneer mensen hun afspraak willen annuleren, kunnen ze tijdens de kantooruren bij Intradura terecht op het nummer 02/334.17.40. De openingsuren van het recyclagepark blijven ongewijzigd van dinsdag tot en met vrijdag van 14 tot 19 uur, zaterdag van 10 tot 17 uur.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland