Recyclagerpark Opwijk: enkel nog na reservatie

Voortaan maken alle Opwijkenaren een afspraak bij afvalbeheerder Intradura om toegang tot het recyclagepark te krijgen en niet langer via de gemeente.

Reserveren kan het eenvoudigst digitaal via www.intradura.mijnrecyclagepark.be. Je reserveert en krijgt per mail een bevestiging van je reservatie. Je moet wel je identiteitskaart bij de hand houden.

Van zodra je eerste geregistreerd bezoek op het recyclagepark is gebeurd, kan je een volgende afspraak maken. Het is niet mogelijk om meerdere reservaties gelijktijdig te doen voor het recyclagepark.

Zijn er problemen, wil je annuleren of heb je hulp nodig bij je aanvraag? Je kan vanaf dinsdag 2 juni tijdens de kantooruren (maandag tot vrijdag tussen 8.30-12 uur en 13-16.30 uur) bellen naar 02 334 17 40 (Intradura).

Alleen voor wie niet beschikt over een internetaansluiting is er de mogelijkheid om vanaf dinsdag 2 juni een telefonische afspraak te maken.

Normale openingsuren recyclagepark Opwijk vanaf dinsdag 2 juni: Dinsdag, donderdag en vrijdag van 14 tot 18 uur, woensdag van 10 tot 18 uur, zaterdag van 10 tot 17 uur. Gesloten op maandag, zondag en feestdagen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk