Leerlingen SGI zorgen voor gezellige namiddag in Henri Vander Stokken

Onlangs kreeg het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken in Pepingen bezoek van 5 leerlingen van het 4e middelbaar ‘Wetenschappen’ van het Sint-Godelieve-Instituut in Lennik. In het kader van een opdracht voor het vak Godsdienst kregen zij de taak iets te doen rond ‘zorg dragen’. Al snel hadden zij het idee om een leuke namiddag in elkaar te steken voor de bewoners. Met veel enthousiasme en inzet kwamen ze bij de bewoners langs en zorgden ze voor een bingo-namiddag met alles erop en eraan. De leerlingen bakten cupcakes en zorgden voor leuke prijzen voor de winnaars. “Mooi om te zien hoe jong en oud elkaar perfect kunnen aanvullen”, klinkt het. “En dat bovendien op een schoolvrije dag. De bewoners genoten van de gezelligheid, de vriendelijke woorden en de glimlach van de studenten.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland