‘Avond van de Medewerkers’ brengt voorproefje van Dorpsfeesten Bogaarden

Onlangs organiseerde de organisatie achter Dorpsfeesten Bogaarden een bedankingsfeest ‘Avond van de Medewerkers’ voor alle medewerkers, helpers, 27 verenigingen en sponsors die hebben geholpen tijdens de Dorpsfeesten van 2022. Het evenement vond plaats in ‘t Schoolhuys in Bogaarden en de aanwezigen konden genieten van live muziek, hapjes en drankjes. Het Dorpscomité van Bogaarden heeft van oudsher als doel om het lokale verenigingsleven te ondersteunen en heeft dit jaar een bedrag van 10.350 euro uitgekeerd aan alle helpende verenigingen: 27 in totaal.

Tijdens het evenement werden ook de hoofdacts voor de Dorpsfeesten van deze zomer aangekondigd, dat zal doorgaan op 23, 28, 29 en 30 juli. Onder meer DJ duo Viktor & Kobe (29 juli) en de Guy Swinnen Band (30 juli) zullen Bogaarden omver blazen. De toegang op zondagavond is opnieuw gratis. Naast deze acts zullen er ook klassiekers terugkeren in het programma van de Dorpsfeesten. Na het succes van ‘Bogaarden Barst powered by Braza’ vorig jaar met onder andere Ronnie Retro zal er op vrijdagavond 28 juli opnieuw met Braza Events samengewerkt worden om een knallende openluchtfuif voor de jeugd te organiseren. Het hele weekend zullen er heerlijke gerechten worden geserveerd in de grote feesttent. Ook de Bumkestochten, wandeling, seniorennamiddag, optreden van concertband Theobaldus, Sportarun jogging, kindernamiddag en Farmstacle Race keren terug.

Meer informatie over alle activiteiten en optredens zal binnenkort te vinden zijn op de website en Facebookpagina van Dorpsfeesten Bogaarden.

Foto © Hannelore Haemers

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland