Twee scholen ontvangen beloningscheque

Basisscholen VBS Harten Troef en VBS Spring in ’t Veld uit Pepingen schreven zich dit schooljaar in voor ‘Operatie Proper’. De twee deelnemers gingen een paar vastgelegde uitdagingen aan, zoals het geregeld opruimen van de eigen terreinen en de directe omgeving.

Daarnaast kozen ze ook eigen actiepunten zoals het verplicht gebruik van herbruikbaar materiaal, themalessen, sensibiliserende acties, het opstellen van een vuilnisbakkenplan en heel wat meer. Voor al hun inspanningen werden de twee scholen door het gemeentebestuur van Pepingen en Mooimakers bedankt.

Dat gebeurde door een cheque te overhandigen aan beide scholen. In totaal werd zo’n 1.125 euro uitgereikt, berekend op basis van het aantal voltooide actiepunten. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland